Tarief en betaling

Tarief

Een individuele sessie duurt ongeveer één uur en kost 55 euro.
​Wanneer je graag één of meerdere mensen uit je omgeving meebrengt, dan betaal je hiervoor 75 euro.

Voor een diagnostisch onderzoek is de prijs afhankelijk van welk onderzoek dient te gebeuren en hoeveel testmomenten plaatsvinden.

Betaling

Betaling gebeurt voor therapie of een diagnostisch onderzoek cash of via de Bancontact App. Enkel voor online therapie vraag ik je om op voorhand te betalen via overschrijving.

Afhankelijk van de mutualiteit wordt er een (gedeeltelijke) terugbetaling voorzien, maar dit verschilt per ziekenfonds en ook nog eens per regio. Bespreek dit zeker even, indien je denkt dat je hiervoor in aanmerking komt.

Een sessie annuleren

Wanneer jij een afspraak hebt, kan er niemand anders langskomen. Omdat de plaatsen per dag beperkt zijn, vraag ik je om liefst minstens 24 uur op voorhand te verwittigen als je niet op je afspraak aanwezig kan zijn. Zo krijgt iemand anders de kans om langs te komen op dat moment en help je mee aan het voorkomen van wachttijden. Indien je toch minder dan 24 uur op voorhand annuleert of je sessie wenst te verplaatsen, dien ik je afspraak aan te rekenen. Houd dit dus zeker in je achterhoofd. 

© 2018 by Het Mensenhuis (0713.455.586)