Kennismakingsgesprek

Aanmelding

Wanneer je graag een afspraak maakt, kan je me op eigen initiatief of na doorverwijzing door andere diensten of je huisarts, contacteren voor een eerste gesprek. Dit kan zowel telefonisch, als per mail, of via het contactformulier op deze website.
​Om een eerste inschatting te kunnen maken, vraag ik bij de aanmelding om kort al even je moeilijkheden te schetsen. Op basis van je verhaal bekijken we of het misschien zinvol is om iemand mee te brengen op je eerste gesprek, zoals je partner of iemand anders uit je omgeving die belangrijk voor je is. 

Eerste gesprek

Wanneer het eerste gesprek plaatsvindt, kies jij. Dit kan snel na ons eerste contact, of wat later gepland.
​Voor het kennismakingsgesprek hoef je helemaal niets mee te nemen. We bekijken jouw hulpvraag van dichterbij en ik nodig je uit om meer te vertellen over jouw situatie en wat jij belangrijk vindt. Het doel hiervan is voornamelijk een ruimer beeld te krijgen van jouw verhaal en te kijken of ik de meest aangewezen persoon ben om jou te begeleiden. Dit gesprek biedt ook ruimte om vragen te stellen en aan te voelen of jij verder wil samenwerken. Een intakegesprek is trouwens volkomen vrijblijvend.

© 2018 by Het Mensenhuis (0713.455.586)